Tilbud!

Helosan pattesalve 300 Gram

Original price was: 109 kr..Current price is: 85 kr..

Opdag den effektive Helosan pattesalve til din hunds poter. Beskyttelse mod ruhed og sprækker. Plej dine kæledyrs poter med omsorg.

Køb her

Varenummer (SKU): 9403900006087222 Kategori:

Helosan pattesalve er den ultimative løsning til at holde din hunds poter sunde og velplejede. Med dens unikke sammensætning af plejende ingredienser, herunder lanolin og glycerin, giver denne salve en intensiv næring til din hunds sarte hud. Den beroligende effekt lindrer irritation og tørhed, så din hund kan bevæge sig frit og behageligt.

Uanset om din hund elsker at udforske naturen eller bare nyde en afslappende gåtur i nabolaget, er det vigtigt at beskytte dens poter mod skader og slid. Med Helosan pattesalve kan du være sikker på, at din hund modtager den bedst mulige pleje. Denne hud- og pattesalve er ideel til daglig brug og vil hjælpe med at forhindre revner, tørhed og infektioner.

Den praktiske tube på 300 gram gør det nemt at anvende salven på din hunds poter. Du kan trygt stole på Helosan til at holde din hunds hud blød, smidig og sund. Lad ikke din hunds poter lide unødvendigt – invester i Helosan pattesalve og giv din bedste ven den pleje, den fortjener. Din hund vil takke dig for det med glæde og energi til endnu flere eventyr sammen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Helosan pattesalve 300 Gram”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.